Espais on créixer

Podria semblar que el créixerment requereix d'espais, llocs o temps especials per donar-se. Podria semblar que només les lectures profundes, els discursos savis, els cursos i tallers, serveixen per fer-ho. Podríem somiar que podem triar quin és el moment adequat, les persones adequades, la situació adequada  que despertarà en nosaltres més sabiduria o ens allunyarà de les limitacions que no estimem del nostre caràcter.Però, la veritat, és que, igual que no podem triar les coses que ens passen, tampoc podem limitar el créixerment als moments de solemnitat. Sencillament, les coses passen.
El moment adequat per no callar -quan els altres parlen-  encara que no tinguis la paraula perfecta. El moment adequat per poder callar i deixar de guanyar uns quans motius dels quals apenedir-te. El moment per atrevir-te a fer allò que semblava impossible. El moment de poder ser un@ més entre els altres,  sense sobresurtir. El moment d'afrontar la por que far dir algunes paraules i el moment en què no és necessari postergar més les coses a fer, perquè ens  atrevim a que no siguin  perfectes.
I aquesta pil·la de moments,  senzills, quasi vulgars, estan aquí a totes les hores i tenen la poca vergonya de donar-se a tot arreu. Perquè l'escenari preparat i idoni pel créixerment sembla que no existeix, o almenys, que no es diferencia gaire de la vida qüotidiana.
És llavors el camí , la vida qüotidiana?



Us deixo per a reflexionar un fragment de la pel·lícula "El camino del guerrero pacífico" de Dan Millman.

Comentaris

  1. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
    any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    Also visit my weblog - how to get pregnant

    ResponElimina
  2. You actually make it seem so easy with your presentation but I
    find this topic to be really something that I think I would never understand.
    It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your
    next post, I will try to get the hang of it!

    My webpage: viagra online

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Resistència

Llit

Restes de vida