Prova una cosa nova durant 30 dies

No es tracta d'un anunci, encara que podria ser-ho... Es tracta d'atrevir-se a canviar hàbits, de fer petites coses diferents per entrenar-se a pensar que també les grans ho poden ser. La caixa meravellosa que guarda totes les creences és una peça dúctil, malgrat que desconfiem d'aquesta idea. La idea de nosaltres, la idea del que som, la nostra identificació, és una construcció que creiem molt estable (sembla que així ho necessitem). Però no som el discurs continu que ens sona en el cap, no som la sensació de cansament del diumenge al vespre, no som la ràbia que ens recorre el cos quan fracassem -per "culpa" d'un altre, ni l'enfonsament depressiu quan la "culpa" és nostra.
I què som? Una col·lecció de circuits entrenats per repetir-se (o no)? 50 bilions de cèl·lules ben associades? Una col·lecció de patrons de conducta? Un conjunt de pensaments...?

Més enllà de la complexa relació entre persona- personalitat- cervell- pensament i consciencia. Allò que creiem que més ens defineix, el nostre pensament, és una cosa maleable, on podem escriure petits hàbits nous , diuen, que en un termini de 30 dies. Ho provem? .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resistència

Llit

Restes de vida