No deixem que ningú ens escrigui el guió

En el vídeo que trobareu més a sota, del programa Singulars,  amb en Mario Alonso Puig i Francesc Granja, diu en M. Alonso Puig que hem de fer cas del nostre inconscient, que ens de deixar guiar perquè la força de la nostra inspiració, de les virtuts que impulsen la nostra intució (la passió, el coratge -recordeu?- el compromís, la determinació, la persistencia i la paciència) quan brollen dins nostre, quan surten del cor,  encenen la capacitat d'associació de la màquina més potent que tenim al nostre  servei; el cervell.

I he de dir, que sembla que no sols funciona en l'interior, perquè sovint, quan realment alguna cosa ens apassiona arriben coincidències i senyals que empenyen en la mateixa direcció;el cor té molta força. A petita escala, això m'ha passat amb l'entrada d'avui. Una bona amiga (gràcies Josepa!) em va recomanar molt aquest vídeo, però és que aquest matí, una altra (sí, Maria!) me'n ha parlat  amb l'entusiasme que sento jo, després de veure'l. I, malgrat que al principi n'era una mica reticent, per no repetir-me, he entès el missatge. De l'inconscient? :-)

En Mario Alonso segueix parlant de fe i de creences. De la poca fe que tenim en nosaltres i de les creences irreductibles, sostres poderosos que ens limiten, però que ben bé podrien ser de vidre. Som el que pensem. Som tot allò que de pur evident no és ni qüestionable. Generar l'observador@ diferent, atrevir-se a des-creure, descobrir el nostre ser real, que és molt més que tot allò que ens permetem.

Comentaris

  1. HOla sóc l'Ingrid.
    Molt interessant. Sóm el que pensem. Dóna molt en que reflexionar. Els límits ens els posem nosaltres mateixos, trenquem-los, el pensament és poderós.
    Val la pena veure el vídeo.

    ResponElimina
  2. Gràcies, Ingrid, a mi també em va resultar molt inspirador!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Resistència

Llit

Restes de vida