Estima el teu propi projecte

Estima el teu propi projecte, que ets tu. Tant se val si es tracta d'una historia interminable de pors i dubtes com si és un continu pou de rabia. Estima el teu propi projecte. Importa poc si el dolor físic guanya al dolor emocional, estima'l! És absolutament indiferent fins i tot com acaba; el teu projecte és el teu projecte. No tens res millor que fer en aquest món.
Si la rabia et pot el teu exercici sera l'amor i la paciencia. Si la covardia et fa callar i dir que si, la teva feina és practicar la discordia. Si la impaciencia és part del teu ADN, la medecina sera calmar-te en el silenci.
El teu projecte ets tu, invertir el teu esforç en llaurar-te una mica. Cada dia, una oportunitat de provar de nou, amb il.lusió, com un infant que s'estrena. I així, la por de ser inadequat, de no fer-ho bé per sempre, s'ajusta més a la realitat i es converteix en l'alegria de, caa nou dia, comprar un bitllet per tornar a intentar-ho.

Tens alguna cosa millor que fer?

Comentaris

  1. Que alegria tu entusiasmo Guillermo! Se nota que amas realmente tu proyecto!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Joana.

    Em costa acabar les coses. Avui he comprat un bitllet de perseverància i he acabat un tema pendent que he aplaçat durant mig any.

    Un petonàs i gràcies,

    Josepa

    ResponElimina
  3. Que bé Josepa! Diga'm sisplau, on venen bitllets de paciència! Jo la perseverància la porto bé! :-)

    Moltes gràcies per passar-te pel bloc i compartir sentiments i pensaments!

    Una abraçada!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Resistència

Llit

Restes de vida