Set passes per créixer de forma equilibrada

Ha arribat l'estiu. Encara que el dia d'avui hagi estat plujòs. Ha arribat la calor, el sol que crema, el temps d'esbarjo...El temps que demana deixar de fer i fer. Deixar les rutines, començar coses noves... Relaxar-se... Tot això és per dir-vos que me'n vaig de vacances del Bloc. Tornarem al setembre!

Això sí, per a qui vulgui fer deures, us deixo enllaços al bloc de  Daniel Gabarró i de  Jordi Sapés així com aquest llibre que han publicat junts sobre les 7 passes per créixer de forma equilibrada i Escapar del laberinto.

Bon estiu!! Una abraçada! Ens veiem al setembre!!! 

Comentaris

  1. Molt bones vacances, em quedo esperant amb il · lusió les novetats que hauras madurat durant aquest temps d'estiu, com la bona fruita, dolça i sucosa que es gaudeix amb els sentits i alhora ens nodreix, plena de raigs de sol i de vida
    Gràcies pels teus missatges, fins aviat
    Rosa Farré

    ResponElimina
  2. Benvolguda Rosa, gràcies per ser una incondicional d'aquest espai, tu, que tant en saps... M'ha agradat molt la metàfora de la fruita que es deleix i alimenta, tandebó que tinguem un estiu així, com diu el Llach, ple de saviesa, ple de coneixença.

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ....plens d'amor i de llum, com la vida mateixa

      ROSA Farré

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Resistència

Llit

Restes de vida