Agrair

Donar gracies quant et despertes a mitja nit?  Donar  gracies quan les espatlles i els braços sencers pesen i cremen despres d'hores de treball d'ordinador? Donar  gracies quant malgrat els teus esforços per evitar-ho la teva filla insisteix a sortir amb l'amiga amb qui no para de tenir idees perilloses? Donar gracies quan al teu entorn només escoltes queixes i lamentacions?

I si no dones gracies...que fas?

Comentaris

  1. Sempre hi ha un motiu per donar gracies,jo diria que molts, perquè si no ho fem, no agraïm el que tenim, la vida per afinitat de vibració es pot posar molt i molt pitjor,i ho dic amb ple coneixement del que parlo, el cervell si m'enfoco al negatiu entén que es aixo el que vull i me'n porta mes, mes i mes,... la vida es abundància, je,je!!!.
    Agrair? motius ni han molts, moltíssims, GRACIES per la meravella de la rentadores que em renta la roba sense esforç, gracies per l'aigua calenteta i agradable i abundant que surt de la dutxa, hi ha tanta gent al mont que ha de fer km per trobar-ne d'aigua, gracies pel somriure que m'ha fet un nen que mixt adormit m'ha fet el regal tot i que eren les 7,30,.. gracies, gracies!!!!!!!!!!! La gratitud esta demostrat eleva la vibració i si volem que l'exterior canvii, doncs apa!! A agrair allò que voldríem que fos, com si ja ho tinguessin ara i.....la vida porta i la ment es posa al nostre favor i... passant coses i son bones....
    Abraçada osuna
    ROSA

    ResponElimina
  2. Moltissimes gracies Rosa per ser-hi aqui!!!

    Tens molta raó, allo en que ens enfoquem ens persegueix perque hi estem posant tots els nostres esforços, per tant, siguem llestos, ceñtrem-nos en una visió amable de la vida. Gracies per donar-nos tants exemples!

    Una forta abraçada!!! M'encanta veure't per aqui!

    ResponElimina
  3. Sempre et visito encara que no deixi cap nota
    Petons
    Rosa

    ResponElimina
  4. Doncs encara és més d'agrair el teu interès i la teva constància!

    És clar! La tens en tot el que fas! :-)

    Una forta abraçada!

    Joana

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Resistència

Llit

Restes de vida