Cosnciència més enllà de la vida


"El nostre cervell, de la mateixa manera que  els ulls només poden captar una part de l'espectre visible, només pot captar una finestra de la consciencia, que no generar-la...". Aquestes són algunes de les coses que es diuen en aquest programa de Millennium.   sobre què és la consciencia, on s'aborden les investigacions del cardiòleg Pim Van Lommel sobre els EPM (experiències properes a la mort). Vam Lommel ha recollit les declaracions de més de 300 persones que han estat en estat clínicament mort. Aquí podeu veure més informació.

Què gaudiu!

Comentaris

  1. Veig que vas gaudir del programa Millenium, jo tambe, per mi un tema sorprenent, apassionant.

    Durant la meva vida he tingut contacte amb la mort i la mort molt a prop; a més del plaer i la joia, ja que és una història entranyable, (una història d'amor), de conèixer de prop, una persona amb una d'aquestes experiències.

    Va ser una experiència espectacular, on tot el que es va parlar en el programa es donava i a mes, especial, atès que en la seva família tots eren ateus i ell no va créixer sota la influència de cap religió, pares, avis, ...quan "va tornar" ell deia que havia parlat amb deu

    En un viatge de Raymond Moody, aquesta persona es va posar en contacte amb RB i precisament per aquesta característica especial, va voler que l'acompanyés a la Universitat, anava a donar una conferència davant de metges i li va semblar interesant presentar-lo. El van tenir fent-li preguntes un munt de temps.

    Sé que algun dia, he de fer algun treball en aquest sentit, crec que la vida em diu alguna cosa, he vist morir molta gent des de petita, a la mort tendim a ignorar-la i en conseqüència està molt present, la majoria de les nostres pors quotidianes estan basades en la por a morir, al desconegut d'aquest pas en la nostra existència.

    Consciencia? Créixer, ser més conscients en vida, per poder morir també conscientment. He viscut de prop les diferents facetes, no acceptació, llargues agonies, amb acceptació i consciència, plenitud i goig, una cara de pau difícil de descriure; com sempre, tot passa segons escollim, conscientment o no.

    Gràcies per apuntar aquí aquest tema consciencia i mort.
    Ara ja saps perquè al meu lloc diu l'alba el despertar de la consciència

    ROSA

    ResponElimina
  2. Que maco, Rosa. Quina passió i emoció darrera les teves paraules. Gràcies.

    No he tingut el gust de veure el programa, però quan tingui una estoneta el miraré. Gràcies per parlar-ne Joana.


    Josepa

    ResponElimina
  3. Gràcies a vosaltres per passar-vos per aquí! La vostra lectura i els vostres comentaris donen sentit a que jo escrigui.

    Aquesta història Rosa, es mereix una explicació més a fons... qualsevol dia...

    Una abraçada a les dues (i a tothom!)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Resistència

Llit

Restes de vida